Ibiza

Congreslocatie

Onze nascholing vindt plaats in The Ibiza Twiins Hotel. Wij verwelkomen u hier graag van 15 t/m 19 mei.

The Ibiza Twiins Hotel
In dit gerenoveerde 4 sterren hotel komen de diverse ambiances van Ibiza samen. De moderne meetingrooms zijn comfortabel, zodat u optimaal kunt genieten van een hoogwaardige nascholing in een fijne sfeer. Het hotel is centraal gelegen en is zo de perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van Ibiza

Korting op uw hotelkamer!

Boek voor 31 maart uw verblijf en profiteer van 15% korting op uw boeking. Als deelnemer aan de nascholing ontvangt u een additionele 5% korting op uw verblijf. Meld u aan en ontvang een unieke code.

Ibiza

Ibiza, een uniek stukje Spanje. Een bruisend eiland met een tweezijdige ambiance. Een hippie eiland van de Balearen met dromerige plekjes weg van de massa tussen de boomgaarden en groene heuvels in het noorden, aan de rotsachtige baaien in het zuiden en aan de traditionele, witte boetiekhotels of de schilderachtige kerkjes in het binnenland. 

Reizen

Ibiza is zowel per vliegtuig, auto of met trein en veerboot te bereiken. Kies voor de snelheid van het vliegtuig of geniet onderweg van de schone natuur over land en water.
 

Vliegtuig

Vanuit Amsterdam Schiphol of Eindhoven Airport staat u in een kleine 2,5 uur op de vluchthaven van Ibiza d'Eivissa. 

Het vliegveld van Ibiza ligt op slechts 8 kilometer van Ibiza stad. Het centrum is vanaf het vliegveld goed te bereiken middels bus en taxi. Klik hier voor meer informatie over het reizen van het vliegveld naar het centrum.

Ibiza Airport, d'Eivissa (IBZ)
07820 Sant Antoni de Portmany, Balearic Islands, Spanje

Trein / Boot

U kunt per ferry naar Ibiza vanaf Barcelona, Valencia of Denia. Het is mogelijk om uw auto mee te nemen op de ferry.

Het is ook mogelijk om naar deze steden te reizen per trein, Kijk hiervoor op de website van NS International. 

De ferries brengen u in een comfortabele reis naar de haven van Ibiza. Afhankelijk van uw vertrekhaven bent u tussen de 2 en 8 uur aan boord. Tickets voor de ferries zijn te boeken via  Transmediterranea of Balearia