Kosten

Het inschrijfgeld voor deelname aan deze meerdaagse nascholing bedraagt € 1.375,-. Daarbij inbegrepen zijn het cursusmateriaal, de welkomstreceptie, lunches en de koffiepauzes. Niet inbegrepen zijn de reis- en verblijfskosten en verzekeringen. Iedere deelnemer wordt verzocht een eigen reis-, ongevallen- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Er zijn 2 mogelijkheden om het inschrijfgeld te voldoen:

1. Mocht u voor de optie "IDEAL" kiezen dan bent u officieel ingeschreven en ontvangt u een registratiebevestiging op het door u ingevulde e-mail adres. 

2. Kiest u voor de optie "factuur" dan ontvangt u op het door u ingevulde e-mailadres een e-mail met daarin de factuur.  Door het kiezen van deze optie bent u ingeschreven voor de nascholing en gaat u de betalingsverplichting aan. Dit betekent dat Benecke het inschrijfgeld na 2 weken na inschrijfdatum dient te ontvangen.

Schrijft u in binnen 2 weken voor de start van de nascholing dan dient Benecke per direct het het inschrijfgeld te ontvangen en vervalt de optie "factuur".

 

Annuleringsvoorwaarden

Uw annulering per e-mail dient uiterlijk 10 april 2022 bij de afdeling deelnemers administratie van Benecke binnen te zijn. Bij annulering vóór deze datum bent u 10% van de totaalsom aan administratiekosten verschuldigd. Na deze datum bent u het volledige bedrag verschuldigd en kan er geen restitutie plaatsvinden. Eventueel kan een collega uw plaats innemen.

De annuleringsvoorwaarden gelden voor zowel de optie "IDEAL" als de optie "factuur".

 

COVID-19

Uw investering in nascholing gaat geenszins verloren. Ook houden wij geen gemaakte kosten in mochten wij genoodzaakt zijn deze nascholing te annuleren. Hetzelfde geldt wanneer u onverhoopt niet mee kunt wegens coronabesmetting.