Parijs

Congreslocatie

Het nascholingsprogramma wordt geopend samen met de sprekers tijdens een rondvaart over de Seine. Geniet van de zonsondergang vanaf het water en maak kennis met uw medecursisten onder het genot van een hapje en een drankje.

Vanaf maandag verwelkomen we u op onze nascholingslocatie in hartje Parijs tussen de Grand Boulevards, warenhuizen en tallozen bistro's in de meeting rooms van Espace Vinci

Espace Vinci
Espace Vinci is een elegant herenhuis uit de 17e eeuw dat zich bevindt rondom twee geplaveide binnenplaatsen met bomen en een ruime ontspanningsruimte, een bevoorrechte plek om uzelf na te laten scholen. Espace Vinci is centraal gelegen en is zo de perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van Parijs.

Adres: 25 rue des Jeûneurs, Parijs Of kijk hier op de kaart.

Hoewel er geen overnachtingsmogelijkheid is op de congreslocatie vindt u hier suggesties voor het boeken van een verblijf.

Bereikbaarheid
De volgende vier metrostations bevinden zich op maximaal vijf minuten loopafstand van de congreslocatie: Bourse, Sentier (lijn 3) & Grands Boulevards, Bonne Nouvelle (lijnen 8 en 9)

Parijs

De Franse hoofdstad Parijs heeft met een combinatie van het enigszins overweldigende stadsleven en anderzijds de charmante en intieme Franse cultuur alles in zich voor een geslaagde nascholingsweek. Het historisch centrum van Parijs is gebouwd op twee eilanden, het Île Saint-Louis en Île de la Cité en bevat een mix van architectuur, kunst en cultuur. Dwars door Parijs stroomt de bekendste rivier van Frankrijk, de Seine. De stadsdelen van Parijs worden door een stelsel van bruggen aan elkaar verbonden.

Must see in Parijs:

  • de Eiffeltoren
  • Arc de Triomphe
  • Louvre
  • Pont Alexandre III
  • Notre-Dame
  • Sacré-Coeur
  • Winkelen op de Champs-Élysées

Reizen

Parijs is zowel per auto, trein & vliegtuig te bereiken. Zie onderstaand de mogelijkheden per vervoersmiddel. 

Trein

Reis in 3,5 uur vanaf Amsterdam of Rotterdam Centraal met de Thalys naar het centrum van Parijs. De Thalys brengt u in alle comfort naar het treinstation Gare de Nord waar tientallen metro's, bussen en taxi's vandaan vertrekken om de stad verder te verkennen.

Klik hier voor meer informatie en de website van de Thalys. 

Vliegtuig

Vanuit Amsterdam Schiphol staat u binnen een kleine 1,5 uur op een van de vluchthavens van Parijs. 

Let op want er liggen meerdere luchthavens in en rondom Parijs. Klik hier voor een overzicht van de verschillende vliegvelden.

Auto

Parijs ligt op driehonderd tot bijna zevenhonderd kilometer vanaf Nederlandse vertrekplaatsen. In de regel betekent het dat er gemiddeld slechts een halve reisdag nodig is om Parijs te bereiken.