Nieuws onder de najaarszon: Parijs

Voor de populaire nascholing Nieuws onder de najaarszon gaan wij van 16 tot en met 20 oktober 2022 naar Parijs. Hier verwelkomen wij eerstelijnspsychologen, klinisch (neuro)psychologen en psychiaters voor een interactieve nascholing op afstand maar toch dichtbij en daarmee tevens zeer goed bereikbaar met de trein.

Ook deze editie is er een inhoudelijk en veelzijdig programma met lezingen en workshops dat u op de hoogte brengt van de laatste ontwikkelingen en innovaties in uw vakgebied. Met voorzitter prof. dr. Odile van den Heuvel en experts dr. Hein van Marle, dr. Tonnie Staring & Anja Lok maken wij het programma compleet. Zij staan met u stil bij de onderwerpen:

  • TMS en de neuropsychiatrie
  • Stemmingsstoornissen bij jongeren/jongvolwassenen
  • Trauma & slaap
  • Psychotherapie bij psychose

Dit nuttige verenigt u met nazomeren in een inspirerende stad.

Early Bird korting!

Meld u voor 1 juli aan en profiteer van €120,- korting op het reguliere tarief.

COVID-19
Tijdens alle nascholingen van Benecke worden de RIVM-richtlijnen nauwgezet gevolgd, zodat u zorgeloos kunt genieten van een hoogwaardige nascholing in een fijne ambiance.

Geen financieel risico 

Mocht het onverhoopt zo zijn dat wij genoodzaakt zijn de nascholing te annuleren, loopt u geen financieel risico en wordt uw volledige inschrijfgeld gerestitueerd.


Reizen naar Frankrijk (COVID-19)
Bekijk het laatste actuele reisadvies naar Frankrijk hier.