Edinburgh

Congreslocatie

Onze nascholing vindt plaats in Surgeons Quarter dat zich bevindt op de campus van het Royal College of Surgeons van Edinburgh. Wij verwelkomen u hier graag van 12 t/m 16 juni.

Surgeons Quarter

Het centraal gelegen Surgeons Quarter biedt nascholen in een historische ambiance. De meetingrooms zijn comfortabel, zodat u optimaal kunt genieten van een hoogwaardige nascholing in Schotse sferen. In de directe omgeving bevinden zich historische trekpleisters alsmede een indrukwekkend scala aan winkels, boetieks en restaurants. 

Korting op uw hotelkamer

Als deelnemer aan de nascholing ontvangt u een speciaal tarief op uw verblijf in het Ten Hill Place Hotel. Meld u aan en ontvang de code om van het beste tarief te profiteren. 

Edinburgh

Edinburgh, als hoofdstad van Schotland ook wel de "schotse trots". Met vele middeleeuwste huizen, smalle steegjes in de oude stad (old town) en de zwierende elegantie van Georgian New Town, is er geen twijfel mogelijk dat Edinburgh haar reputatie verdient als een van de meest indrukwekkende en betoverende steden ter wereld. Met een fantastische bar- en cafécultuur, gevarieerde kunstscene, vier Michelin-restaurants, historie en mooie groene zones om tot rust te komen heeft Edinburgh een aanbod voor ieder wat wils. 

Must see in Edinburgh:

  • Ontdek Edinburgh Castle
  • Bezoek het National Museum of Scotland
  • Beklim Arthur’s Seat en Wandel Door Holyrood Park
  • Bekijk de stad vanuit het Scott Monument
  • Beklim Calton Hill tot aan het National Monument
  • Ga Cultuursnuiven bij de Scottish National Gallery of Modern Art
  • Geniet van een glaasje bij de Scotch Whisky Experience
  • Bezoek de warenhuizen en winkels langs Princes Street

Reizen

Edinburgh is op meerdere mogelijkheden te bereiken. Kies voor de snelheid van het vliegtuig of geniet onderweg van de schone natuur vanaf de boot of trein.
 

Vliegtuig

Vanuit Amsterdam Schiphol Airport staat u in een kleine 1,5 uur op de vluchthaven van Edinburgh. Het is tevens mogelijk vanuit Eindhoven te vliegen, dit is 1 uur en 40 minuten. 

Het vliegveld van Edinburgh ligt op 13 kilometer van het centrum van Edinburgh vandaan. Het centrum is vanaf het vliegveld goed te bereiken middels tram, bus en taxi. Klik hier voor meer informatie over het reizen van het vliegveld naar het centrum.

Edinburgh Airport (EDI)
Edinburgh EH12 9DN, Verenigd Koninkrijk
 

Trein

Reis un 1,5 uur van Amsterdam naar Brussel met de rechtstreekse Thalys of Eurostar hogesnelheidstreinen. 
Stap vervolgens in de trein van Brussel naar Londen met de 1,5 uur durende rechtstreekse Eurostar- hogesnelheidstrein. 
Vanuit Londen is er een rechtstreekse treinverbinding naar Edinburgh, deze treinreis duurt zo'n 5 uur. 

Boot

De beste manier om met de boot naar Schotland en Edinburgh te reizen is door de ferry tussen IJmuiden en Newcastle te boeken. Deze mini-cruise brengt je in een comfortabele reis naar de veerhaven in Newcastle, Groot Brittannië. Vanuit hier kunt u per auto of trein verder reizen naar Edinburgh.

Of neem de boot overdag vanuit Hoek van Holland naar Harwich. Vanuit hier kunt u per auto of trein verder reizen naar Edinburgh.