Berlijn

Congreslocatie


Onze nascholing vindt plaats in Hotel AMANO Grand Central. Dit luxe hotel ligt in het hart van Berlijn, op slechts drie minuten lopen van centraal station Hauptbahnhof. Wij verwelkomen u hier graag van 7 t/m 11 mei.

Bereikbaarheid

Het hotel is goed bereikbaar, de ligging vlakbij het Berlijnse Haupbahnhof maakt het ideaal om met de trein te bereizen. Het openbaar vervoer is op weinig plaatsen zó goed geregeld als in Berlijn. Komt u met de auto, dan parkeert u bij het hotel.
 

Work meets pleasure

Het AMANO Grand Central is eigentijds en puristisch. Rust, ruimte en openheid zijn de belangrijkste kenmerken van dit hotel. Afgezonderd van de drukke buitenwereld komt u hier helemaal tot rust én kunt u volledig duiken in de materie van onze nascholing. Natuurlijk is er gratis wifi en in uw vrije tijd is het goed vertoeven op het groene dakterras of in de stijlvolle bar.

Bent u er ook bij?

We zien u graag in Berlijn. Reserveer uw kamer snel direct bij het hotel, want is er een beperkt aantal kamers beschikbaar.

Berlijn

 

Rondom het razend interessante programma van onze nascholing o.l.v. Suzy Matthijssen, Trauma is everywhere van 7-11 mei 2023, heeft u genoeg gelegenheid om het bruisende Berlijn te verkennen.

Mei is de perfecte tijd om Berlijn te bezoeken. Wandel langs de overblijfselen van de Berlijnse muur, door de Joodse wijk of over de slingerende bospaden van het stadspark. Wie sneller de highlights van de stad wil verkennen pakt de fiets of een echte Trabant. Onderweg rust u uit op één van de vele terrassen in de levendige wijken Kreuzberg of Friedrichshain, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een plekje aan de rivier de Spree.

Wilt u nog wat extra (medische) kennis opsnuiven? Het Body Worlds Museum vindt u ook in Berlijn. Daar maakt u een adembenemende reis door het menselijke lichaam. 

Alleen, met uw collega’s, vakgenoten of gezinsleden. ’s Morgens voordat de nascholing start of in de namiddag en avond. Actief of lekker relaxt; er is voor iedereen genoeg te doen tijdens onze vijfdaagse.

 

Reizen

Berlijn is uitstekend met de trein, auto of eventueel vliegtuig te bereiken. 
 

Met de trein

Met de internationale trein Intercity Berlijn reist u vanaf Amsterdam Centraal rechtstreeks naar Berlijn. De totale reis duurt zo'n 6 en een half uur. Boek uw tickets via NS International en houd de beste prijs in de gaten.

Met de auto

Vanaf Utrecht is het zo'n 6/7 rijden naar het hotel in Berlijn Centrum.

Met het vliegtuig

Vanaf Schiphol Amsterdam of Rotterdam-The Hague airport bent u binnen anderhalf uur op het vliegveld Brandenburg van Berlijn.