Kosten

  • Online deelname Verstoorde Slaap €275,-

Er zijn twee mogelijkheden om het inschrijfgeld te voldoen:

  1. Mocht u voor de optie ‘IDEAL’ kiezen dan bent u officieel ingeschreven en ontvangt u een registratiebevestiging op het door u ingevulde e-mailadres. 
  2. Kiest u voor de optie ‘Invoice’ dan ontvangt u op het door u ingevulde e-mailadres een e-mail met daarin de factuur. U kunt het inschrijfgeld betalen met de informatie op de factuur.Door het kiezen van deze optie bent u ingeschreven voor de nascholing en gaat u de betalingsverplichting aan. Dit betekent dat Benecke het inschrijfgeld binnen 2 weken na inschrijfdatum dient te ontvangen.
  3. Schrijft u zich in binnen twee weken voor de start van de nascholing dan dient Benecke het inschrijfgeld per direct te ontvangen en vervalt de optie ‘Invoice".

 

Annuleringsvoorwaarden

Uw annulering per e-mail dient uiterlijk 2 april 2021 bij de afdeling deelnemersadministratie van Benecke binnen te zijn. U kunt een e-mail sturen naar deelnemersadministratie@benecke.nl 

Annulering vóór deze datum is kosteloos. Na deze datum bent u het volledige bedrag verschuldigd en kan geen restitutie plaatsvinden. Eventueel kan een collega uw plaats innemen.

Deze annuleringsvoorwaarden gelden voor zowel de optie ‘IDEAL'  als de optie ‘Invoice’.

Algemene voorwaarden Benecke

 

 

COVID-19
Uw investering in nascholing gaat geenszins verloren. Mocht een fysieke nascholing niet mogelijk zijn, zetten wij u ticket om naar online deelname.

Deze annuleringsvoorwaarden gelden voor zowel de optie ‘Ideal’ als de optie ‘Factuur’.