De SABCS Review wordt mogelijk gemaakt door onze sponsoren:

De SABCS Review maakt deel uit van het Continuüm Oncologie, dat al enige jaren een begrip is binnen het huidige nascholingsaanbod op het gebied van oncologie. In dezelfde lijn en kwaliteit als het Jaarsymposium Oncologie en Hematologie, bieden wij voor het vierde jaar op rij een avondvullend programma met experts uit de mamma-oncologie. De voorgaande SABCS Reviews werden succesvol ontvangen en hebben er mede toe geleid dat wij opnieuw een avondvullend programma organiseren met de hoogtepunten van het San Antonio Breast Cancer Symposium (SABCS), dat van 7 t/m 10 december a.s. plaatsvindt in San Antonio (Texas, USA). De review zal plaatsvinden op dinsdag 18 januari a.s. online. U bent van harte uitgenodigd om online deel te nemen!

De review biedt u en uw patiënten nieuwe antwoorden op bestaande vragen, een collegiaal treffen, experts, waaronder voorzitter en spreker dr. Agnes Jager en een gevarieerd en relevant programma. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere: HormoongevoeligTriple negatiefHER2 positief en Supportive care.

Dinsdag 18 januari 2022

 

18:00 - 18:05 uur

Opening

Dr. Agnes Jager

18:05 - 18:50 uur

Highlights ER+/HER- mammacarcinoom

Dr. Maaike de Boer

18:50 - 19:20 uur

Supportive care

Prof. dr. Elsken van der Wall

19:20 - 19:35 uur

Pauze

19:35 - 20:15 uur

What’s new in HER2 positive?

Prof. dr. Gabe Sonke

20:15 - 20:55 uur

Positief nieuws over Triple negatief borstkanker?

Dr. Agnes Jager

20:55 - 21:00 uur

Conclusie & Afsluiting
Dr. Agnes Jager

Voor wie?
De SABCS Review is bedoeld voor internist-oncologen en zij die in opleiding zijn voor deze specialismen.

 

Accreditatie
Voor het programma van deze review is accreditatie toegekend door de Nederlandse Internisten Vereniging (NIV).

 

Benecke is als onderwijsinstelling geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Online

De SABCS Review zal dit jaar online plaatsvinden. Log in op een voor u gewenste locatie en laat u informeren over de nieuwste ontwikkelingen.

Voorzitter & Spreker

Dr. Agnes Jager
Internist-Oncoloog

Erasmus MC Kanker Instituut , Rotterdam

Sprekers

Dr. Maaike de Boer
Internist-Oncoloog

Maastricht UMC+, Maastricht

Prof. dr. Gabe Sonke
Internist-Oncoloog

NKI-AVL, Amsterdam

Prof. dr. Elsken van der Wall 
Internist-Onloloog

 UMC, Utrecht

Kosten

Het inschrijfgeld bedraagt € 25,-.

Er zijn 2 mogelijkheden om het inschrijfgeld te voldoen:

1. Mocht u voor de optie "IDEAL" kiezen dan bent u officieel ingeschreven en ontvangt u een registratiebevestiging op het door u ingevulde e-mailadres.

2. Kiest u voor de optie "Factuur" dan ontvangt u op het door u ingevulde e-mailadres een e-mail met daarin de factuur. Door het kiezen van deze optie bent u ingeschreven voor deze review en gaat u de betalingsverplichting aan. Dit betekent dat Benecke het inschrijfgeld 2 weken na inschrijfdatum dient te ontvangen. Schrijft u in binnen 2 weken voor de start van de review dan dient Benecke per direct het het inschrijfgeld te ontvangen en vervalt de optie "factuur".

 

Annuleringsvoorwaarden

Annulering van deelname is uitsluitend schriftelijk mogelijk. Uw schriftelijke annulering (e-mail of post) dient uiterlijk 2 weken voor aanvang van de bijeenkomst bij de Deelnemersadministratie van Benecke binnen te zijn. Tot deze datum wordt het inschrijfgeld gerestitueerd. Na deze datum bent u het volledige bedrag verschuldigd en kan geen restitutie meer plaatsvinden.

Het San Antonio Breast Cancer Symposium Review wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: