ASCO Telereview® 2023
8 juni 2023
18:30 - 21:45

De ASCO TeleReview® wordt mogelijk gemaakt door de sponsoren:

Tijdens de ASCO TeleReview® wordt u continuïteit geboden in nascholing op longoncologisch vlak. Drie topsprekers informeren u over de hoogtepunten van de ASCO 2023, die van 2 t/m 6 juni 2023 in Chicago plaatsvindt.

De ASCO TeleReview® 2023 vindt plaats op 8 juni 2023 van 18:30 tot 21:45 in de volgende drie steden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Zwolle
 

8 juni 2023

17:30

Ontvangst en registratie met dinerbuffet

18:30

Welkom en opening 

18:35

Lezing

19:25

Lezing

20:15

Pauze

20:45

Lezing

21:35

Lezing

21:45

Afsluiting

Voorzitter

Sprekers

Doelgroep

De TeleReview® is bedoeld voor longartsen, radiotherapeuten, klinisch pathologen, ziekenhuisapothekers en degenen die in opleiding zijn voor deze specialismen. Daarnaast zijn de physician assistants, de verpleegkundig specialisten en long- en oncologieverpleegkundigen ook van harte welkom. Voor de doelgroep long- en oncologie-verpleegkundigen geldt dat zij alleen kunnen deelnemen wanneer zij beschikken over een individuele aantekening van voorschrijfbevoegdheid in het BIG-register.

Accreditatie

Voor het programma van deze TeleReview® wordt accreditatie aangevraagd bij:

  • Het Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register (VSR) 
  • Het Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals (V&V) 
  • De Nederlandse Vereniging van Artsen voor Longziekten en Tuberculose (NVALT) 
  • De Nederlandse Associatie Physician Assistants (NAPA) 
  • De Nederlandse Vereniging Voor Pathologie (NVVP) 
  • De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuisapothekers (NVZA) 
  • De Nederlandse Vereniging voor Radiotherapie en Oncologie (NVRO) 

 

Benecke is als onderwijsinstellinggeregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

De ASCO Telereview® 2023 vindt plaats op 8 juni 2023 van 18:30 tot 21:45 bij de volgende drie locaties:

Van der Valk Amsterdam - Amstel

Deze 4-sterrenaccomodatie beschikt over alles om in optimale comfort alle updates van de WCLC & ESMO te volgen. Met metrohalte Overamstel voor de deur is deze locatie tevens goed bereikbaar middels het openbaar vervoer. Onder Van der Valk Amsterdam-Amstel heeft de beschikking over een eigen beveiligde parkeergarage met 131 parkeerplaatsen. Hier kunt u parkeren voor €3,- per uur. Op straat is het tot 19:00 uur betaald parkeren voor €4,50 per uur. Meer informatie.

Adres:
Joan Muyskenweg 20
1096 CJ, Amsterdam

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Nascholen op slechts twee minuten lopen van Zwolle CS, een parkeerplaats voor de deur én misschien wel het allerbelangrijkste: hartverwarmende service van het hoogste niveau. Meer informatie.

Adres:
Stationsplein 1
8011 CW Zwolle

Postillion Hotel & Convention Center WTC Rotterdam

Nascholen in hartje Rotterdam. Neem vanaf Rotterdam CS de metro en stap uit bij station Beurs. Kies uitgang Beursplein. Ook zijn er verschillende opties voor de tram. Indien u met de auto komt kunt u parkeren bij de dichtstbijzijnde parkeergarage WTC-Beursplein.

Adres:
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

Kosten

Het inschrijfgeld bedraagt € 50,-.

Er zijn 2 mogelijkheden om het inschrijfgeld te voldoen:

1. Mocht u voor de optie "IDEAL" kiezen dan bent u officieel ingeschreven en ontvangt u een registratiebevestiging op het door u ingevulde e-mailadres.

2. Kiest u voor de optie "Factuur" dan ontvangt u op het door u ingevulde e-mailadres een e-mail met daarin de factuur. Door het kiezen van deze optie bent u ingeschreven voor deze review en gaat u de betalingsverplichting aan. Dit betekent dat Benecke het inschrijfgeld 2 weken na inschrijfdatum dient te ontvangen. Schrijft u in binnen 2 weken voor de start van de review dan dient Benecke per direct het het inschrijfgeld te ontvangen en vervalt de optie "factuur".

 

Annuleringsvoorwaarden

Annulering van deelname is uitsluitend schriftelijk mogelijk. Uw schriftelijke annulering (e-mail of post) dient uiterlijk 2 weken voor aanvang van de bijeenkomst bij de Deelnemersadministratie van Benecke binnen te zijn. Tot deze datum wordt het inschrijfgeld gerestitueerd. Na deze datum bent u het volledige bedrag verschuldigd en kan geen restitutie meer plaatsvinden.