Ibiza

De congreslocatie wordt nader bekend gemaakt.
 

Ibiza, een uniek stukje Spanje. Een bruisend eiland met een tweezijdige ambiance. Een hippie eiland van de Balearen met dromerige plekjes weg van de massa tussen de boomgaarden en groene heuvels in het noorden, aan de rotsachtige baaien in het zuiden en aan de traditionele, witte boetiekhotels of de schilderachtige kerkjes in het binnenland. 

Reizen

Ibiza is zowel per vliegtuig als met de veerboot te bereiken. Kies voor de snelheid van het vliegtuig of geniet onderweg van de schone natuur vanaf de boot.
 

Vliegtuig

Vanuit Amsterdam Schiphol of Eindhoven Airport staat u in een kleine 2,5 uur op de vluchthaven van Ibiza d'Eivissa. 

Het vliegveld van Ibiza ligt op slechts 8 kilometer van Ibiza stad. Het centrum is vanaf het vliegveld goed te bereiken middels bus en taxi. Klik hier voor meer informatie over het reizen van het vliegveld naar het centrum.

Ibiza Airport, d'Eivissa (IBZ)
07820 Sant Antoni de Portmany, Balearic Islands, Spanje

Boot

De beste manier om met de boot naar Ibiza te reizen is door de ferry tussen Barcelona en Ibiza te boeken. Deze mini-cruise brengt je in een comfortabele reis naar de haven van Ibiza. Het is vanaf Barcelona 8 uur en veertien minuten varen naar Ibiza. Klik hier voor meer informatie betreft het reizen naar Ibiza met de boot.