Novartis: nieuwe vaardigheden in farma

Nieuwe en innovatieve producten

Novartis is een internationaal farmaceutisch bedrijf met vestigingen verspreid over 140 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Basel, Zwitserland.
De naam Novartis is afgeleid van het Latijnse ‘novae artes’ wat ‘nieuwe vaardigheden’ betekent. Dit onderstreept onze toewijding om overal ter wereld voor patiënten en artsen nieuwe en innovatieve producten te ontwikkelen. Met 128.000 medewerkers wereldwijd, werken wij elke dag aan een beter leven voor patiënten en hun behandelaars.

Kwaliteit van leven

Novartis heeft een lange historie in het aanbieden van goede oplossingen voor de gezondheidszorg. Ons doel is om ziekten te behandelen en te verminderen en daarmee de kwaliteit van leven te verbeteren. Daarbij spelen wij in op de steeds veranderende behoefte van patiënten, zorgverleners en de samenleving. Daarbij is samenwerking met verschillende partijen belangrijk.

Bewust ondernemen

Bij Novartis is bewust ondernemen een topprioriteit die we meenemen bij al onze activiteiten. Dit geldt zowel voor onze medewerkers als voor het milieu en de maatschappij in het algemeen.

Novartis actief in dermatologie.

Novartis zet zich in om innovatieve en baanbrekende behandelingen binnen de dermatologie te ontwikkelen. Met deze nieuwe behandelingen willen we de behandelparadigma’s en de zorg voor patiënten met ernstige huidziekten verder verbeteren.

De Novartis dermatologie portfolio omvat momenteel een behandeling voor chronische spontane urticaria en matige tot ernstige psoriasis. Daarnaast heeft Novartis meer dan 10 potentiele geneesmiddelen in de vroege fase van ontwikkeling voor andere ernstige huidaandoeningen.

Voor meer informatie over het commitment van Novartis bij de behandeling en zorg voor ernstige dermatologische aandoeningen kunt u terecht bij: www.skintolivein.com